Volg mij:

Ambacht in goede handen.

Hoe ik werk

Duidelijke communicatie is vanaf het eerste contact belangrijk.
Uiteraard tijdens het ontwerp- en offertetraject, maar ook tijdens de productie. Zo houd ik u op gezette momenten op de hoogte van de stand van zaken. Op deze manier blijft u op de hoogte en betrokken bij het proces.

Goede service stopt niet bij een levering.
Ik vind het ook belangrijk om te weten of u na zes maanden nog steeds blij bent met uw maatwerk meubel en tevreden met de geleverde service. Kan ik dan nog iets voor u betekenen?

Wie geen fouten maakt, leert ook niets, dus eventuele tegenvallers worden direct gemeld. Zo blijft u op de hoogte van de situatie en komen we, waar nodig, samen tot een passende oplossing.

Iedereen kan zich ambachtelijk meubelmaker noemen en met modder onder de schoenen een leuk product afleveren, inclusief vette vingerafdrukken, maar dat is niet mijn stijl. Ik houd ook rekening met de omgeving waar het meubel komt te staan.

Neem contact op

Stuur mij direct een bericht.